Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historik

Skottsalvor och marken färgades röd av blod

det var hemskt och omänskligt

men det var i går

 

Vi såg blodfläckarna på marken

och fåglarna sjöng i soluppgången

men det var i dag




Övriga genrer av Connie
Läst 334 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-11 01:52



Bookmark and Share


  ULJO
Kanonbra skrivet
2014-09-12

  menspoeten
Vackert och starkt, verkligen! Du är så himla bra!
2014-09-12

    ej medlem längre
Bra och tänkvärda ord.
2014-09-12

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk så fort man glömmer...stark text...
2014-09-11

  Lars Hedlin
Starkt som attan!
2014-09-11

    ej medlem längre
Dina ord ruskar om sinnet.
2014-09-11

    ej medlem längre
Så fort bleknar intrycken, och det är väl det, annars skulle vi inte klara det mentalt, så mycket som vi matas med i media.
2014-09-11

  Ingrid Trolle
Starkt budskap
2014-09-11

  Ingrid Trolle
Starkt budskap
2014-09-11

    ej medlem längre
Texten är stark och man får upp ögonen.
2014-09-11

  Staffan Nilsson
Dessvärre är det så: vi vänder blad
2014-09-11

  KattenKin VIP
Jo, den ena dagen förödelse, nästa uppbyggnad i en cirkel utan slut. Och människans förmåga att lägga allt bakom sig, och många gånger också glömma sin historia.

Mycket bra text, kort med starkt budskap!
2014-09-11

  Petter Wingren
Snygg uppbyggnad
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie