Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

du lät mig hjälpa dig att krossa mitt hjärta




Fri vers av Connie
Läst 331 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-09-11 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, jäklar vad denna tog hårt i hjärtat! Kraaam till dig!
2014-09-12

  Annie b'larsson VIP
Åh, så förfärligt...

Vad är det med människorna? Varför är det så många som är så sjuka? Varför?

Modiga Du.
2014-09-11

    ej medlem längre
Så mycket sorg i en liten text <3
2014-09-11

  Carina Bendix
Mycket starkt och berörande och sorgligt trots så få ord.
2014-09-11

  Palett
Naket, öppet och berörande text !
2014-09-11

  ULJO
Melankoli i kort poesiform
2014-09-11

  Petter Wingren
Smärtkoncentrat
2014-09-11

  M M Mannheim VIP
Hu vad hemskt av en pappa! <3 till dig!
2014-09-11

  Ingrid Trolle
Så förfärligt, Kära du!
Det finns så mycket
smärta i dessa få ord
2014-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Usch...en mening som känns jobbig...
säger mycket...
2014-09-11

  dubbelve
Starkt! Att en mening kan säga så mycket.
2014-09-11

  Staffan Nilsson
Så fint gestaltat!
Fast ändå inte fint ...
I denna rad finns barnets känsla av egen skuld för att ha blivit sviken.
2014-09-11

    ej medlem längre
Svåra saker som hänt sätter outplånliga spår..
2014-09-11

  Anya VIP
Tänkvärd och talande. Igenkänningsfaktor. Tycker om.
2014-09-11

  Lars Hedlin
Berörs!
2014-09-11

  Lehva VIP
Berörande, stark och genial..i sin nakenhet...
2014-09-11

  Angel of love
Starka berörande ord.
Kram
2014-09-11

    Dan Myrbeck
Det verkar som om du haft en väldigt jobbig uppväxt - tråkigt att höra. Hoppas livet ter sig bättre nu.
2014-09-11

  Eliza-69
Berör kram
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie