Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra dagar

I går längtade jag efter din blick

Idag saknade jag dina läppar

I morgon din famn

 

Men det kommer ju andra dagar 

 

 

 




Fri vers av Connie
Läst 299 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-09-13 02:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-15

    ej medlem längre
Ja du får välden att le.
Kram
2014-09-13

  Ingrid Trolle
Visst kommer det
en dag i morgon!
2014-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, som tur är! Din känsla går att ta på! Fin skrivet.
2014-09-13

    Nafisa
Så fint
2014-09-13

  Lars Hedlin
JA man får gå igenom allt det fina dag för dag!
2014-09-13

  louisegirl
Just så...;)
Bra och fint förmedlat
2014-09-13

    Erika H
Så underbart skrivet. Mitt i den kalla saknaden kan jag inte annat än le. Och det är väl det som är meningen, en axelryckning till ett igenkännande leende.
Snyggt!
2014-09-13

  Palett
Precis ! Väl fångat !
2014-09-13

  Valter Örn VIP
Ofta känner man saknad på ditt och datt. Men de dagar man inte känner saknad; då känner man eufori.
2014-09-13

    AgnesKenshin
jaaa, då du längtar efter hela alltet!
2014-09-13

    ej medlem längre
Denna ger mig ett leende. :)
2014-09-13

  Hans Christian
Slutraden sitter så perfekt !
2014-09-13

  Hans Christian
Ja - de gör det!!!! Med kärlek :o) Massor!
2014-09-13

  Angel of love
Tyckte mycket om den.
2014-09-13

  ULJO
Precis kärleken har inga gränser, väl skaldat
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie