Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexövergrepp

På långt håll hör jag 

min systers desperata skrik

Nej! Nej! Nej! Neeejj!

Han upptäcker mig för sent

 

Skitstöveln hade inte en chans

Han kunde fetglömma 

att försöka sig på en våldtäkt

samtidigt som jag var där!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Connie
Läst 340 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-09-13 21:54



Bookmark and Share


  menspoeten
Mycket stark text, välskrivet och viktigt!
2014-09-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
kastrering o avlivning, vägen att gå!
2014-09-23

  Björn Donobauer
ursinne inför blotta tanken. träffpunkt solarplexus
2014-09-17

  Carina Bendix
Stark och bra text.
2014-09-16

    Dan Myrbeck
Stark och skrämmande text. Hoppas det inte är självupplevt.
2014-09-15

    ej medlem längre
Stark med mycket smärta.
2014-09-15

  Magica VIP
Stark och smärtsamt, tur du fanns där!
2014-09-15

  Angel of love
Otäck upplevelser, tur att du fanns där.
2014-09-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark text i riktig ilska! Du att du var där! Men vilket hemskt minne. Men du kan vara stolt! Kvinnor kan!
2014-09-14

  Lars Hedlin
Gör ont i själen att höra detta..kramar
2014-09-14

  louisegirl
Starkt berörande..
Bra förmedlat vännen <3
2014-09-14

  aol
Stark så berörande skrift ,
2014-09-14

  Lehva VIP
Starkt!
Fetglömma...underbart uttryck...:-)
2014-09-14

    ej medlem längre
Starkt, mycket starkt! Hårt mot hårt! Ger mig ett leende på slutet.
2014-09-14

    ej medlem längre
Man blir bara så arg när man läser om män som tror att det är bara att göra vad som faller dem in.
De borde ha en behandling som de aldrig glömde.
2014-09-14

  Petter Wingren
Rak text född ur ursinne
2014-09-14

  genni VIP
Starkt och bra skrivit, dock önskar jag att ingen behöver uppleva detta, hemskt när en del tar sig friheten att göra vad de vill, även när det är väldigt fel...
2014-09-14

    AgnesKenshin
Du är Power!
Dock synd att det ska behövas användas på skitstövlar :(
2014-09-13

  ULJO
Stark text detta om detta hemska som många tvingas uppleva
2014-09-13

  Ingrid Trolle
Förfärlig upplevelse
för både dig och din
syster. Hoppas att
han fick sitt straff.
2014-09-13

  M M Mannheim VIP
Alla flickor och kvinnor borde få lära sig självförsvar betalt av staten.
2014-09-13

  KattenKin VIP
Skönt att finnas på rätt plats i rätt ögonblick ibland, så de kan "fetglömma" det där de annars tänkt!
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie