Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp in mig

kan jag hjälpa dig 

det som jagar dig

jagar även mig

kämpa inte emot

 

dela med dig av din kunskap

var öppen med dina upplevelser

stäng mig inte ute

jag lämnar dig inte

 

det är du som avvisar mig

det är ensamt där du är

du tror att du är övergiven

men jag väntar i din närhet

 

väntar att du ska upptäcka  mig

och bjuda in mig för att delta

så jag får se din verklighet 

Säg mig bara vad som gör dig lycklig




Fri vers av Connie
Läst 310 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-09-17 05:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin dikt
2014-09-19

    ej medlem längre
Frustrationen att inte ha den nära kontakten.
Berörande skrivet.
2014-09-19

  Lars Hedlin
Värme och känsla bra förmedlat!
2014-09-18

  Anya VIP
Fin inbjudan... ödmjukt. Att vänta med vissa människor är nog det bästa... klokt!
2014-09-18

  Lehva VIP
Tankeväckande och ödmjuk. Många trasiga människor skulle tycka om ett sånt närmande som du beskriver.
2014-09-17

  Magica VIP
Styrka i din text!
2014-09-17

    Dan Myrbeck
Väcker frågor:

Vad handlar detta om?
Vilka är personerna?
...
2014-09-17

  Tobias Haglund
Intressant. Jag läser den som ett par där ena vänt ryggen åt den andra, men att de ändå är ett par. Som sagt väldigt intressant och gripande.
2014-09-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Väldigt fin text om att vilja vara en medmänniska och bjuda på stöd och kärlek.
2014-09-17

    ej medlem längre
Det är gott om man kan vara ett stöd för någon.
2014-09-17

  stig wikman
You are
so welcome.

KRAM.
2014-09-17

  M M Mannheim VIP
Så underbart utlämnaden av sin längtan.
2014-09-17

  Valter Örn VIP
En bön om öppenhet som vi alla kan dela och som inte minst politikerna behöver i dagens svåra politiska läge.
2014-09-17

  Angel of love
Längtansfullt, och saknad kan vara jobbigt.
Men om man bara ger sig till tåls är värmen snart där.
2014-09-17

  Sanna Forsman
Kraftfull...! Den tar tag i mig. Verkligen fin Connie! :)
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie