Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du ser

Om du ser min själs ensamhet.
Om du ser min förtvivlans hunger.
Om du tystar mina skrik om natten,
med len mun, varm, likt blod.
Om ditt dunkla sken
av grått dis lättar,
då kan du få mig,
äga mig.
När du ser mig
äger du rätten,
att känna min själ.

©Annelie Hallberg




Fri vers (Fri form) av Annelie Hallberg
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-17 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hallberg
Annelie Hallberg