Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdtjänsten

- Jag ringer för att klaga.
Bilen kommer ju aldrig.
Jag skall på begravning.

- Vi måste tyvärr meddela
att bilen blir ytterligare
försenad.

- I så fall hinner jag inte
ens till min egen
begravning!




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 282 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-09-24 15:31



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Ja tyvärr är det nog en ganska så dyster närliggande sanning..
2014-09-25

    ej medlem längre
Ja tyvärr så är det mycket sanning i dessa ord..
2014-09-25

  Angel of love
Fruktansvärt att det ska vara så... Finns ju saker man inte bör missa :/
2014-09-25

  anits VIP
Så sant, färdtjänsten kan man få vänta på och vänta på....
2014-09-24

  Maria Sundelin VIP
Helt sant
Det tar ingen tid tror de som tar emot samtalen att ta sig från den ena sidan av stan till den andra
2014-09-24

  Ingrid Trolle
Detta är sanningen!
Jag skall upplysa
svenska folket om
hur det går till.
Det är kort sagt
en ren skandal. De
som klagar får efter
några månader en
en ursäkt i ett brev
med en blomstercheck
på 50 kr. Vissa har en
hel kortlek av dem. Dvs
om de orkar klaga.
2014-09-24

    ej medlem längre
Lika bra att köra själv ;)
2014-09-24

    ej medlem längre
Sådana situationer händer allt oftare nu....
2014-09-24

  Palett
Bra replik !!
2014-09-24

  louisegirl
Hahaha jaa, är väl snart så...
Bra skrivet!
2014-09-24

    ej medlem längre
Vilket dilemma men det är bara att vänta.. Kul..
2014-09-24

  Maj-Lis VIP
Igenkännande
2014-09-24

  Marita Ohlquist VIP
Något tillspetsad verklighet!
2014-09-24

  Lars Hedlin
JA ett vanligt senario av idag...
2014-09-24

  Connie
Mycket bra, något som kanske snart blir verklighet! Det som inte görs i tid, får göras i otid.
2014-09-24

    ej medlem längre
Skrattet fastnar nästan i halsen...det ser ju ut så här ibland.
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck