Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett hotellrum i Norge

På ett hotellrum i Norge

av alla ställen

valde du att ta ditt liv

 

Jag hörde beskedet, jag visste till och med vad som menades. Men jag förstod inte innebörden.

 

Och nu är du död

Det finns ingenting kvar 

att älska

vänta på

att sakna

eller lappa ihop




Fri vers av Connie
Läst 336 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-09-20 13:14



Bookmark and Share


  menspoeten
Det är inte alls lätt att veta, hur en ska känna. Många varma kramar<3
2014-09-30

  genni VIP
Sorgligt..
2014-09-23

    ej medlem längre
Oj!!! Fruktansvärt hemsk! Många kramar! <3
2014-09-23

  Angel of love
Det gör så ont att läsa, griper tag i hela själen.
Kramar med styrka till dig.
2014-09-23

  Lars Hedlin
Du berör in i själen med denna! Kram
2014-09-22

    Dan Myrbeck
Stark text!!
2014-09-22

  PersonligaSusann
Ryser, detta är något jag känner igen, men livet segrade tre gånger i rad.
Vackert, känsligt o förtvivlat ensamt...
2014-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fruktansvärt...känns på djupet...
2014-09-21

  Lehva VIP
Så fantastiskt vemodigt beskrivet om det slutgiltiga. Du berör.
2014-09-21

  Monika A Mirsch VIP
Dina ord är så tydliga, så skärande smärtsamma - två liv och en gränslös saknad - över fruktansvärda händelser.
2014-09-21

  Peter Olausson VIP
bara så sorgligt - fuktade ögon. Sorgen och saknaden delar vi. Vad mer kan jag säga?
2014-09-21

  Palett
Smärtsamt berörande ord.
2014-09-20

  Ingrid Trolle
Skakande innebörd så
känsligt och skickligt
beskriven. Så obeskrivligt
tungt och ändå så
sakligt, så
smärtsamt.
2014-09-20

  i af apa
döden
är naken

så är
det...
2014-09-20

  Änglaögon
Starkt, naket och oåterkalleligt. Dina ord berör.
2014-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Utan sentimentalitet konstaterar du fakta. Men ändå lyser sorg och saknad igenom!
2014-09-20

  Anya VIP
Kärnfullt och konstaterande utan sentimentalitet. bra! Tycker särskilt om sista raden... den är egentligen bäst enligt mig. Talande och dubbel.
2014-09-20

    ej medlem längre
Svårt och sorgset!
2014-09-20

  Tobias Haglund
Mycket mycket berörande! Fint skrivet om tomhet och stor förlust.
2014-09-20

  Valter Örn VIP
Tomhet var eftersmaken.
2014-09-20

  Valter Örn VIP
Tomhet var eftersmaken.
2014-09-20

  Annie b'larsson VIP
Det här är bara smärta.
2014-09-20

  Klara Ord VIP
Oerhört stark text.
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie