Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTKÄNNING

här kommer höstkänningen igen

som på ett skivomslag som jag sett

här kommer höstkänningen igen

när rött och gult bara känns helt rätt

ett år med allt vad det innebär

av nya upptäckter och farväl

adjö till flyttfåglars formation

nu är oktober oss hack i häl

 

 

fast övergången är ganska mjuk

ska nordanvinden snart sätta in

här kommer höstkänningen som förr

när hela världen var din och min

jag ser hur skiftningarna drar fram

allt har sin tid, skrev kung salomo

här kommer höstkänningen, madame

och snart slår markerna sig till ro

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/9 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-20 14:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
När hösten kommer är det bara att ta emot den...fint skrivet...
2014-09-21

  Teresia Ridell
Levande och vackert !
2014-09-21

  mare VIP
Stor applåd!
2014-09-21

  anits VIP
Så sant skrivet och mycket tänkvärt!
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP