Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent helvete

Man skulle kunna tro

att jag håller på med vete och växtförädling

Jag har nämligen ett rent helvete nu

Helvetet i säcken




Fri vers av Connie
Läst 308 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-09-23 01:51



Bookmark and Share


  L.byström
Ironisk rolig starkt dramatisk!
2014-09-30

  Lars Hedlin
Bra starkt nära!
2014-09-23

    Dan Myrbeck
Instämmer med kloka kommentarer nedan.
2014-09-23

  aol
Kram ler , fyndigt skrivet vännen
2014-09-23

  Monika A Mirsch VIP
Skönt med humor och sarkasm mitt i sorg och ilska - de är visst goda stöttor till hjälp på vägen uppåt mot solen. Fyndig dikt!
2014-09-23

  Ingrid Trolle
Håller om dig kära vän!
Stoppa inte ner mer i
säcken!!! Det skall inte
bevaras, det skall förpassas
långt bort med hjälp av tiden.
2014-09-23

    ej medlem längre
Sänder dig kramar <3
2014-09-23

  Angel of love
Usch vännen, skickar över en varm kram fylld av styrka. <3
2014-09-23

    ej medlem längre
Lika bra att stoppa ner det i säcken och knyta igen...
2014-09-23

  ULJO
Fyndigt skrivet på ett sätt som anstår en intelligent poet.
2014-09-23

    ej medlem längre
SAMMA HÄR.BRA MIN VÄN.
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie