Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasibiljetten

Du lät mig besöka din själ

jag såg dina ärr utmed vägen

luften var full av smärta

 

Vi skapade förtroende

vi byggde tillit

det första mötets fria minuter

 

Senare när du befriats från ångest

och fantsibiljetten inte längre var giltig

fanns bara ditt leende kvar

 

 

 




Fri vers av Connie
Läst 267 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-09-26 19:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra stark och öppen!
2014-09-28

  ULJO
Mycket bra framfört
2014-09-27

    ej medlem längre
Mycket bra textat. Sorgen över att ha blivit övergiven känns verkligen.
2014-09-27

    ej medlem längre
Känner igen känslan!
2014-09-27

  angela Täubert fd Jansson VIP
Återigen övergiven!
2014-09-27

  Petter Wingren
Delikat lågmäld passion i balans, sorg och lust, hetta och kyla, fantasi och verklighet. En vacker hymn.
2014-09-27

  Ingrid Trolle
Berörande och
mycket bra skaldat
2014-09-26

    ej medlem längre
Väldigt bra skrivet.
2014-09-26

  Lehva VIP
Så igenkännande och skickligt beskrivet...
2014-09-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Tror många av oss känner igen sig.
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie