Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skölden

Jag tar av mig skölden och går dig till mötes

gör ditt perspektiv till mitt eget

så långt det går




Fri vers av Connie
Läst 249 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-27 22:13



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
bra, bra, bra, och glöm inte att den andre också ska förstå ditt perspektiv!
2014-09-28

  Lars Hedlin
Det är just så dörrar kan öppnas :)

2014-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text om att vilja förstå!

2014-09-28

    ej medlem längre
Fint skrivet om att våga ställa sig sårbar och naken.
2014-09-28

    ej medlem längre
Bra där Connie!
2014-09-28

    ej medlem längre
Att våga sänka sin sköld mot någon är stort, jag hoppas allt går väl.
Kram
2014-09-27

  Ingrid Trolle
Mycket vacker
och mycket
ödmjukt
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie