Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kannibalism

Nu vet du så mycket om mig

så jag finns inte kvar längre

 

Jagets kannibalism 

kärlek vid första tuggan

 

 

 




Fri vers av Connie
Läst 282 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-09-28 02:45



Bookmark and Share


  L.byström
Filosofisk sanning! Bra!
2014-09-30

    Dan Myrbeck
Ja ibland kan det kännas som vi
slukar varandra.
2014-09-29

  Anya VIP
Mycket bra...särskilt de två första raderna. Tycker om det svarta mellan raderna.
2014-09-29

    AgnesKenshin
äta är gott, men äta varandra för mycket, är kanske inte lika skoj.
2014-09-28

  Monika A Mirsch VIP
Du slår huvudet på spiken - finns det något mera bestående än mig sjölv ....
2014-09-28

  Lars Hedlin
Brilliant!
2014-09-28

  Oscar E Quinn
Bra skrivet! Gillar
2014-09-28

  Peter Olausson VIP
stark,koncentrerad, sann: i kärleken och åtrån vill vi uppsluka och uppslukas och morgondagen betyder ingenting. Väl formulerat!
2014-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-09-28

  Ingrid Trolle
Du är helt
otrolig.
Mycket starkt
2014-09-28

    ej medlem längre
Håller med Senta. Häftigt! :)
2014-09-28

    ej medlem längre
Häftigt!
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie