Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens pris.

Ensamhet
är det pris
jag betalar
för min ärlighet.

Men om jag
inte är sann
mot mig själv
vem är jag då sann mot?

© Kajsa




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-09-28 14:56



Bookmark and Share


    For Luma
Och grattis för uppmärksammad text!
2014-10-02

  Åsa Njunjes
Ojoj så träffande. Underbar & bokmärks genast.
2014-10-01

  mare VIP
Applåder!
2014-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Underbart skrivet!
Jag saluterar dig!
2014-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP