Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är full

i skratt 

och livet leker

 

Jag har det verkligen bra

Allt är möjligt

 

Men ångesten kommer väl

som vanligt framåt natten




Övriga genrer (Satir) av Connie
Läst 290 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-09-29 14:11



Bookmark and Share


  marie ohlson
Känns igen alltför väl. Kram
2014-09-30

  Tobias Haglund
"Det blir alltid värre framåt natten" Jag tycker om din humoristiska syn på världen. Tack för den!
2014-09-30

  Lehva VIP
Härligt flyt i din humoristiska text:-)
2014-09-29

  louisegirl
Känner igen..
Fint skrivet!
2014-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Låt ett litet ljus brinna när natten kommer...ljus jagar bort mörkret...
2014-09-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
nej slopa den, vad skall du med den till?
2014-09-29

  Lars Hedlin
JA känner igen den sången ;) kram
2014-09-29

    Jerska
Fyndig rubrik och oväntad fortsättning. Sånt gillar jag!
2014-09-29

    ej medlem längre
En tröstekram som du får spara till natten, tillsammans med de andras....
2014-09-29

    ej medlem längre
Håll min hand om natten och jag skyddar dig ;)

Härlig och fin text.
2014-09-29

  Ingrid Trolle
Om du inte fruktar den
kommer den inte.
Var vid gott mod och
fortsätt skratta och le.
Vi håller om dig!
2014-09-29

    Dan Myrbeck
Både upp och ner,
ja så är livet.
2014-09-29

  stig wikman
MEN CONNIE.

Natten är ju så underbar.
( tror jag )

KRAM FRÅN STIG.
2014-09-29

  Oscar E Quinn
Natten kan vara kuslig.. Men jag tror att din glädje slår mörkret. Jag hoppas..
2014-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie