Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Likt en lyckovåg

Likt en lyckovåg
en jubelsång.
Talar dina händer
smeker dina blickar.
Kryper in i din famn
där glöden och närheten bor.
Kärlekens underbara kraft
finns i stunden och i varandras tanke.
När vi är nära
och när vi är långt ifrån.
Blunda och känn
innanför ditt ögonlock .
Då är jag dig nära
tills vi ses igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-05 22:52



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Närhet oavsett avstånd, fint detta!
2014-10-09

  ResenärGenomLivet
Så vackert skrivet...
2014-10-06

  ULJO
Fin kärlekslyrik
2014-10-06

  Lars Hedlin
VAckert och fint
2014-10-06

    ej medlem längre
En kärleksdikt med skönhet och värme i alla ord.
2014-10-06

  anits VIP
Så fint och längtansfullt skaldat!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP