Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osynlig


ensamhet gnager
osynlig gör henne

ångesten smyger sig på
som en farsot i drömmar
som aldrig förändras

likt vita nätters fasor
av enslighet
ligger hon och skakar
tills lugnet åter
ger henne liv


sådan är hennes vardag

fast hon försöker släppa
allt förgånget
så påminns hon
om osynlighetens fasor

idag vet hon
att bemästra detta
idag vet hon att låsa in
allt de onda
långt inne i sin själ

idag hon en hjärte vän har
som tröstar henne till ro




~ netis ~







Övriga genrer av agneta pichler
Läst 288 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-09 22:01



Bookmark and Share


  bumerang
Din hjärtevän är din ängel.
Var rädd om honom.
Men han är bara en språngbräda
till ditt eget inre.
Glöm inte det.
Du har allt du behöver -
inom dig själv.
Fina fantastiska DU!!
2015-01-22

  Fem hjärtan VIP
Mycket berörande.. Men så vacker!
2014-10-11

  ULJO
briljant skrivet med melankoliska regnstänk
2014-10-10

    Dan Myrbeck
Berörande. Bra.
Men är det bra att förtränga
det onda?
2014-10-10

  Lars Hedlin
En känsla som berör det inre Kram
2014-10-10

  Carina Bendix
Lite sorgligt, med ett fint och tryggt slut.
2014-10-09

  Carl Mikael Fäldt
Hon har nog väntat länge nog-kan jag känna!

Fin text detta!
2014-10-09

  Maria Sundelin VIP
Fint.
Kramar
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler