Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODET TÄCKER

Du har tagit hand om

allt som har gått sönder

Du har tagit hand om

denna karaktär

när Du återlöste

allt det som finns i mig

blev jag helt försonad

sådan som jag är

i Din kropp på korset

bar Du mina synder

sedan uppstod Du för

min rättfärdighet

allt det som jag slåss mot

allt vad hjärtat rymmer

täcks av dyra blodet

i all evighet

tårarna jag gråtit

varje gång jag fallit

draksådd som jag sått med

munnen jag har fått

hatet mot min nästa

fel beslut jag fattat

allt är under blodet

det har jag förstått

aldrig är jag ensam

i den heta striden

aldrig övergiven

aldrig visad bort

vad som än mig möter

i den onda tiden

jämfört med Din himmel

är det alltid kort

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/10 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-11 14:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar text!
2014-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP