Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon

I dina ögon såg jag kärleken.
I dina ögon såg jag lyckan.
I dina ögon såg jag framtiden.
I dina ögon såg du inte mig.




Fri vers av Teija Majava VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-14 11:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2014-10-21

    ej medlem längre
Dina ögon lyser för mig och jag ser att du kan skriva du bravo
2014-10-18

    ej medlem längre
Wow,mycket bra!
2014-10-14

    Bo Malte
hmm...
2014-10-14

    For Luma
trist!
2014-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Teija Majava
Teija Majava VIP