Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUNCHDAGS - haiku

Fågel knackar på

undrar när mat serveras

stängt eller öppet?




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-16 17:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2014-10-17

  Angel of love
Ja de börjar bli dags att servera dem ;)
2014-10-16

    ej medlem längre
Ja höstlunch tack!:)
2014-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Just så.
Dags att ta fram fågelbordet.
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP