Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS LOV

 

Låt

onda tankar

sova

 

glömda

gömda

 

i minnets

svarta

mull

 

låt

ny dag

gry

 

i kärleks

ljus

 

där hoppet

gror

i tro

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-10-16 17:47



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Stark i sin hoppfullhet.
2014-10-18

  Lars Hedlin
Tryggt och varmt!
2014-10-17

    ej medlem längre
Ja så borde det alltid vara, jättefin..
2014-10-17

  Angel of love
Jätte fint skrivet.
2014-10-16

  Tobias Haglund
Målande och fint.
2014-10-16

    ej medlem längre
Ett vackert litet flöde.
2014-10-16

    ej medlem längre
Mjuka vackra är dina fina ord.
2014-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra!
Texten borde man läsa så fort man vaknar.
2014-10-16

  Valter Örn VIP
En förhoppningsfull apell inför morgondagen.
Bra skriftat!
2014-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP