Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medans Sarri å Karro var hos mig å städade.


Läget för Stunden



Balanserande på
randen av en avgrund,
i en skymning, djupt blå.
Inser Jorden är rund;
Livsupplevelsen -- grå.

Undrar över varför
ens Situation är
så väldigt utanför.
Är nog viktigt man lär
sig VARFÖR allting stör!

Så snacksalig, ibland, -
- annars tyst som en mus!
Påväg mot Framtids land,
iklädd braller å blus.
Har kallt facit på hand!

Fienden ligger i
kasst planerat bakhåll.
På sitt sjöröveri
har de inte nånn Koll.
Trots allt, är jag rätt fri!

Fimpar Otrohetens
påvra Mysterium!
Jag har, ju, nått den gräns -
som skiljer Tid från Rum, -
- å ser allt klart - med ens!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-17 13:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Livsfunderingar...det har jag ibland, precis som du...bra att kunna skriva ner sina tankar så här...

2014-10-18

  ULJO
Som sagt du är nog inte ensam om dessa erfarenheter. Men unik som blottar dig så här.
2014-10-17

    ej medlem längre
Du är inne på något klokt och fundamentalt:

skymning, djupt blå.
Inser Jorden är rund;
Livsupplevelsen -- grå.

Det är just det där sista: vad är ens livsupplevelse - och är den sann?

Snyggt skrivet.
2014-10-17

    Dan Myrbeck
Du är nog inte ensam om sådana
tankar och funderingar.
2014-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf