Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRIPTEASE

 

Du är

så vacker

 

klädd i blodröd

klänning

 

fuktad av

regnets droppar

 

när kreationen

faller till marken

 

ackompanjerad

av vindens musik

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-10-20 17:22



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Fint
2014-10-22

    Dan Myrbeck
Instämmer med
Connie.
2014-10-21

  Lars Hedlin
Mycke tsensuellt och astetiskt vackert :)
2014-10-21

  Connie
Helt underbart, med flera bottnar!
2014-10-21

  bittemi VIP
Sensuella sköna ord!
2014-10-20

  Lehva VIP
Härligt.
Önskar jag kunde göra så inför min man...utan att skratta åt mig själv...:-)
2014-10-20

    ej medlem längre
Tycker om dina fina ord.
2014-10-20

  Peter Stjerngrim VIP
Hösten är sannerligen en vacker årstid ...
2014-10-20

  Angel of love
Väldigt fint beskrivet.
2014-10-20

  Valter Örn VIP
Det finns inget vackrare än en själfullt vacker kvinna med eller utan ett vackert fodral. Jag kommer att tänka på den ryska operasångerskan Anna Netrebko. Såg en film om henne på Youtube. Hon träder där fram i mittgången under publikens jubel för att motta en utmärkelse. Så vacker på ett chosefritt sätt!
2014-10-20

    ej medlem längre
Mycket fin..
2014-10-20

  Marita Ohlquist VIP
Njuter av din fina text!
2014-10-20

    ej medlem längre

sensuell och mycket vacker
2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP