Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Det går inte en dag
utan att min tanke snubblar.
Det här ska jag berätta
det skulle hon tycka om.
Sen kommer verkligheten
innan jag hinner fatta luren.
Så mycket jag skulle velat säga
så mycket jag velat visa.
Verkligheten är vad den är
ingen lever för alltid.
Men jag saknar dig så
i minnet lever du vidare.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1507 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-10-21 18:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är det så .. Kram
2014-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör på djupet!
Går in i själ och hjärta.
2014-10-29

  Ljusletaren VIP
Så känner jag det också då och då.
Bra ordat/kram
2014-10-29

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skrivet om saknad!
2014-10-23

  Anya VIP
Jaa man kommer hela tiden på sig själv men att prata med någon... i sin tanke.
2014-10-23

  Lars Hedlin
Mycket bra i ton och känsla!
2014-10-23

    ej medlem längre
Fint om saknaden..
2014-10-22

    ej medlem längre
Kärleksfulla ord av saknad.
2014-10-21

  Eva Helene VIP
Vackert i sitt vemod.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP