Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIGGA SKED

 

Så självklar är du

 

när du

ligger sked

med mig

 

och dina andetag

kysser

min nacke

 

när dina armar

döljer mig

för världen

 

och jag ber dig

 

träd in

i mitt heligaste

 

Så självklar är du för mig

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-10-22 18:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Varm verklighet
ger
Kärleksfull närhet.
2014-10-23

  Lars Hedlin
Härligt varmt :)
2014-10-23

    ej medlem längre
Mycket vackert !!!
2014-10-23

  M M Mannheim VIP
Vad gafflar du om? Det låter knivigt att ligga sked!
2014-10-22

  Angel of love
Så öm och vacker text.
Mysighetskänsla.
2014-10-22

    ej medlem längre
En underbar text som smakar värme och innerlighet.
2014-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar trygghet, värme och längtan!
2014-10-22

    ej medlem längre
Fint. En härlig känsla...
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP