Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En gråmulen dag

 

det är kallt

bara fem plusgrader

mulet och grått

det blåser

det regnar inte

Alba vill ändå inte gå ut

jag får lura ut henne

så hon får göra ifrån sig

hon tittar bedjande på mig

som hon vill säga

måste jag

till slut går hon ut

snabbt går det

så är hon inne igen

nästan direkt hoppar hon upp

på kökssoffan

tittar på mig

som om hon vill säga

kom och sätt dig någon gång

när jag väl sitter

trycker hon sig emot mig

lägger sin kind emot min

hon är verkligen en hund

som vill kramas

en underbar och go hund

 

 

anits 24 oktober 2014

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-24 21:58



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så ömsint och fint!
2014-11-01

  Fem hjärtan VIP
Mina hundar gillar inte heller skitväder :)
2014-10-26

    ej medlem längre
Motion!
2014-10-25

    ej medlem längre
Livet är lättare med en liten hund som sällskap å gå ut med å få frisk luft å välhehövilig
2014-10-25

  Larz Gustafsson VIP
I dag är det jag som inte vill gå ut.
Känner mig lite krasslig.
På måndag skulle det tydligen bli runt 15 plus.
2014-10-25

  aol
Så fin hund vill krama den
2014-10-24

  Bibbi VIP
Fin berättelse.
2014-10-24

  ResenärGenomLivet
O, så mysigt...min katt vill inte heller gå ut när det är dåligt väder...
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP