Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTMARA

 

Nattmara

rider genom

drömmens

spegel

 

kastar

sanningar

i ansiktets

förklädnad

 

tömmer

hjärtat

hårdhänt

på kärlek

 

lämnar

själen

krackelerad

i gryningen

 

när sanningar fått övertag

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-26 17:18



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Stark text
2014-10-27

  Lehva VIP
Naken och utlämnande text om våndorna under sömnlösheten...
2014-10-26

    ej medlem längre
Styrkan i dina ord känns.
2014-10-26

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för slutstycket!
2014-10-26

  Lars Hedlin
Starkt och nära
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP