Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, på dom vackra höstfärgerna


Det viktigaste

 det viktigaste

är inte att skynda sig

för att hinna så mycket

som möjligt

eller vara med på allt

som händer och sker

 

numera känns det skönt

att kunna få ta dagen

som den kommer

utan att ha en massa

måsten som ligger över mig

inte slösa energi

på något som inte

är så viktigt

 

jag vet att jag behöver

röja i vardagsrummet

göra mig av med dom

stora skinnfåtöljerna

som inte får plats

när jag fått fåtöljerna

som en gång var

mina morföräldrars

jag minns än i dag

hur dom satte ihop dom

så att jag kunde sova där

det är fina minnen

som jag burit med mig

hela livet

 

allt som jag skulle sälja

på loppis

står också där

och tar plats

nu är det som det är

hoppas bli av med det

snart

 

jag önskar jag hade hjälp

dom gånger jag flyttat

har det alltid varit jag

som packat och packat upp

städat och röjt

trots att vi var två

på den tiden orkade jag mera

 

har länge tänkt sätta in

en annons

på det jag vill bli av med

det som länge varit en tanke

blev verklighet i dag

jag har satt in en annons

på mina skinnfåtöljer

det kändes viktigt

att äntligen få det gjort

 

 

anits 25 oktober 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-10-25 23:47



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Se vad du kan ;.)
Blev det affär?
/kram
2014-10-29

    Dan Myrbeck
Inget är så jobbigt som
att flytta!
2014-10-27

  Fem hjärtan VIP
Underbar känsla att få sådant gjort..en befrielse!
2014-10-26

    ej medlem längre
Ja, det gäller att vara om sig å kring sig å pyssla å dona!
2014-10-26

  Lars Hedlin
Stor insikt i dina ord! Kram
2014-10-26

  ResenärGenomLivet
Ja, tänk så mycket saker man samlar på sej under åren...mycket som man egentligen inte behöver...men det är svårare att göra sej av med arvegods som bär så mycket minnen med sej...
fin text...
2014-10-26

  Bibbi VIP
Lycka till!
2014-10-26

  ULJO
Ja det kan kännas befriande att rensa ut saker ibland. Skön bild du förmedlar
2014-10-26

  M M Mannheim VIP
Människan eviga problem är att hålla reda på en massa med saker som vi egentligen inte behöver.
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP