Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apostlagärningarna 2:38 samt 4:12.


INGA GARANTIER

det finns inga garantier

så länge du vandrar bort

visst finns det teologier

som är av en märklig sort

men de leder aldrig hemåt

nej, de för dig bara bort

och vandringen här är faktiskt

väldigt kort

 

 

det finns inga terapier

och ingen meditation

det finns inga teorier

som täcker din situation

det finns ingen klurig guru

och ingen filosofi

som löser dig från den synd

du lever i

 

 

 

en del rabblar sina mantran

och mörkret blir MER kompakt

man törstar i ökenhettan

bedragna av syndens makt

det finns inga garantier

om du vänder ryggen till

min Jesus, ja Han som kan

och även vill

 

LARZ GUSTAFSSON  26/10 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-26 12:34



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar text
full av sanning
tack för denna
som så klart
vill reta en del
människor
men vem bryr sig
bara fortsätta tro
på mästaren
av evigt liv!
Bokmärker
din dikt!

2014-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Fel.
Jesus är VÄGEN.
2014-10-26

  Cugel
Ännu ett av många vägar
Att gå vilse
Bättre att ödmjuka sig inför evig tystnad
Bättre besk visdom
Än välment men valhänt
Uppfinnande
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP