Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndfull - Ren

Jag har försakat det du skapat
jag har försakat min rätt
min tid, utmätt


finns ingen tro
fördriv med ro
lämna mig - din plåga
lämna mig - din plåga
tager dig, till mig
ej värd ditt spott

önskar
du förskjuter, vintervasst väser
försvinn, vänd mig din rygg

jag ber, att du ber
se mig aldrig mer

hur ont det gör
Du, så bräckligt skör
ändå
åter att du
mig förlåter

livslåga
din - utsläckt
åter, och åter
jag dig
tillintetgjort

Jag har försakat det du skapat
jag har försakat min rätt
min tid, utmätt

lilja sen
på skriftesten




Fri vers (Fri form) av Micael Axelsson
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-26 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson