Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En roande Höst dikt

Nu faller löven,
nu blåser vinden
det blir kallt om röven
och regn droppar
tårar på kinden

Nu höjer sig bäcken
Nu piskar vattnet
Man blir våt om häcken
Och vind blåser
bort hatten

Nu tar vi fram pumpan
Nu är det Halloween
Nån skrämmer skiten ur rumpan
Och skrattet ekar
Från skräckslagen min

Nu tänder man staken
Nu lyser ljusen
Man får eld om baken
men kärleken glöder
i hyreshusen

Nu ska tiden vända
Nu flyttar vingar
Nån landar på sin ända
Kan man inte flyga
Så får man springa..






Fri vers av Gidde
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-27 00:29



Bookmark and Share


  Eliza-69
Kul härlig text
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gidde
Gidde