Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du




Du är blodets röda
och solens heta

du är mossan mot kinden
avtryck i leran

du är barrens doft
och lövens prassel

du är den bärande grunden
pelarens stadga
och ekens krona

du är stenen som tynger
fjädern som svävar

du är det vackraste namnet
och diktens ord

du är regn
i sprucken jord

du är vinet
mot gommen

du är smaker
som lagrats

du är vardagsordens
djup och krydda


Allt detta är du

och mer

mycket mer
















Fri vers av bittemi VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-27 10:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2014-10-30

  ResenärGenomLivet
Så kärleksfullt till någon...vackert...
2014-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vacker hyllning i flödande ord. Till kärleken och livet.
2014-10-27

    ej medlem längre
Så vackert, födande och värmande
2014-10-27

  Lars Hedlin
Så vackert :)
2014-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Kärleken har många egenskaper.
2014-10-27

    Bo Malte
fint...
2014-10-27

  KYREUS of Sweden
Flow.
2014-10-27
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP