Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minneskameran i dina ögon.

 

Kan forfarande känna din värmande famn.
Känslan av trygghet som spred sig så himla lätt när du höll om mig och viskade ömma och vackra ord i mitt öra.

Jag kom ihåg pirret i kroppen när du tittade på mig och sa.

Stanna där, stå precis så där naken och vacker så får jag ta ett kort och bevara det i mitt hjärta.

Jag log och skylde min kropp, men om jag bara hade vågat lite till hade jag låtit blixten smattra. Och i ditt minnesarkiv hade du haft tusentals av bilder.

För kärleken jag ännu känner är att du är fantastisk och jag hoppas att du fortfarande ser den bilden av mig när du blundar.

Bilden som du ville spara.




Fri vers av Angel of love
Läst 428 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-10-28 10:09



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin text-i ditt minnesarkiv...
2014-11-03

    Dan Myrbeck
Härligt att vi kan spara både text och bild som minnen (men obehagligt ibland).
2014-10-31

    ej medlem längre
Minnesbilder är de bäst bevarade.
2014-10-30

  Maria Sundelin VIP
Fint.
Kramar
2014-10-30

    ej medlem längre
Du målar vackra fantasibilder med din sensuella text..
2014-10-29

    ej medlem längre
Om man en gång fått en vacker bild på sin hinna är det ofta omöjlig att radera.
Den sparas i det eviga albumet.

Varm poesi från din penna.
2014-10-29

  Connie
Så vackert, ett magiskt ögonblick fångad av poesin!
2014-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Minnesbilder kanske är bättre än foton? De försvinner aldrig.
2014-10-28

    ej medlem längre
Mmm... En minnesbild som aldrig bleknar eller flagnar utan bara fortsätter värma en frusen själ. Vackert!
2014-10-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint och innerligt skrivet! En bild att spara!
2014-10-28

  Lars Hedlin
En bevarad stund och känsla ..en bild att tränkta efter ,,,Som säkert blivit sparat i själ och hjärta .)
2014-10-28

    ej medlem längre
En vacker bild för livet.
2014-10-28

    ej medlem längre
För evigt sparad!
2014-10-28

  M M Mannheim VIP
Ja bilder man har i minnet är de finaste man har. Och ingen annan ser dem.
2014-10-28

  Tobias Haglund
Sannerligen fint och innerligt!
2014-10-28

    Bo Malte
fint....
2014-10-28

  louisegirl
Härligt minne att bevara..
Fint förmedlat!
2014-10-28

  ResenärGenomLivet
Åh, så fint...
2014-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tanke och känsla!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love