Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feber

Jag bara låg där
febrig o dödskåt
likblek
i smisklek o hån
du fråga mig om jag någonsin älskat
o jag svara nej
fast knullad i röven har jag blivit
under alla mina år




Fri vers av Harry Harakka
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-28 18:02



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Rolig å rättså tragisk.
Rättfram. Men är kanske
vanligare än folk tror!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Harry Harakka
Harry Harakka