Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagor

Ser du ännu det fina i det som varit

Kan du vända dig om och känna dig nöjd

Har du landat säkert från alla toppars höjd

Kan du förstå allt det som vi varit

allt det som vi kommer att bli

Alla känslor vi begraver i varje nydanad  strid

 

Ett hjärta två per hektogram finner ro i allt och ingenstans

Vi går på gator, vi strosar på torg

Följer fyrkantiga stenar som sipprar ner som smältvatten i sorg

Efter tid ruckas våra plattor,

vi väljer sagor på flygande mattor

Allt som tar oss fram

Fram i ett ingemansland

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-18 21:27



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
så sant så
fint skrivet!

hoppas flera läser dina texter.
väl värda!
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP