Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löpning

Kommentatorn:

- Svensken leder!

Expertkommentatorn:

- Det beror på att han
har sprungit snabbare
än konkurrenterna.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 280 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-11-06 15:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Så är det, den som springer snabbast vinner!
2014-11-11

  ResenärGenomLivet
Ja, det är väl klart som korvspa´...:-))
2014-11-07

  Anya VIP
hahaha Joo det är som Sudden (Robert Gustavssons gestalt) i Nilecity.
2014-11-07

  Angel of love
Smart kommendator. ;)
2014-11-07

  Ponkla
Och Expert...expertkommentatorerna fortsätter med kommentarerna. :)
2014-11-06

  Maria Sundelin VIP
Eller att han har ett bra flyt i steget
2014-11-06

  Connie
Riktigt kul! På tal om löpning: Löpsedlar är pengar som idrottsmän springer in ;)

2014-11-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett understatment från en vilsen kommentator. Kul!
2014-11-06

  Lars Hedlin
"Klockrent"!
2014-11-06

  louisegirl
Haha ja eller hur ;)
Bra skrivet!
2014-11-06

  Rozsi.kovacs

Som vanligt roar du din publik
2014-11-06

    ej medlem längre
Måste alltid alla experter vara så knastertorrt tråkiga??
2014-11-06

    ej medlem längre
Det är väl det som ska till för att vinna...
2014-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Dessa fantastiska experter!
Kan också bero på att de andra har sprungit saktare.
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck