Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allahelgonahelgen,med värme i våra hjärtan.

 

Ett ljus tänds i massorna av andras längtan och saknad.
Bildar ett hav av känslor.

Värmen och kärleken som är så påtaglig här bland våra bortgångna vänner familj och släkt just denna vackra helg.
Jag tänder 3 ljus blundar och minns glädjen hos mina vänner.
Lämnar kyrkogården med kärlek i hjärtat.

Önskar er vacker helg och ta hand om varandra.

Kram <3




Fri vers av Angel of love
Läst 596 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-10-31 09:29



Bookmark and Share


  ULJO
Ljuvligt skrivet
2014-11-02

  Lasseman VIP
tack finaste du, sänder Lasselove min vän..
2014-11-01

  Connie
Underbart, tusen tack till dig med söta du! Kram <3
2014-11-01

  ResenärGenomLivet
Minnenas helg...ja...så fint...
2014-11-01

  Lars Hedlin
Värme ödmjukhet och kärlek till dig vännen <3
2014-11-01

    Dan Myrbeck
Önskar desamma till dig och alla som läser detta.
2014-10-31

  erkki
Väldigt fint skrivet!
2014-10-31

  M M Mannheim VIP
Kram själv för din fina Allahelgonhelgen hyllning.
2014-10-31

    ej medlem längre
Vacker och fin är denna text. Våra nära och kära som gått bort förtjänar att leva vidare i våra hjärtan. Kram på dig med!
2014-10-31

  louisegirl
Så innerligt fint skrivet <3
Kram
2014-10-31

    ej medlem längre
Tack, detsamma till er.
Ta hand om er <3

Kram
2014-10-31

  Maria Sundelin VIP
Ja, det är vackert med alla ljus.
Kramar
2014-10-31

  Johan Bergstjärna
Tack detsamma <3

2014-10-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Önskar dig en vacker stämningsfull helg med fina minnen.
2014-10-31

  Tabac VIP
Allahelgonahelgen är magisk.
Och vacker......


2014-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
Vackert tänkt och bra skrivet.
2014-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love