Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LJUS FÖR MAMMA

 

Ljuset du saknat

i mörkret

ska lysa i natt

 

smärta och oro

är numera

tomma ord

 

himlens stjärnor

ska smeka

din kind

 

änglar

ska sjunga

en ljuvlig sång

 

om kärlek

som fanns

en gång

 

Lilla Mamma

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-01 18:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint skrivet.
2014-11-03

  Lehva VIP
Så vackert och ömsint.
2014-11-02

    ej medlem längre
Kärleksfint.
2014-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-11-02

  Lars Hedlin
Ömt i värme
2014-11-02

  Valter Örn VIP
Kärleksfull och tacksam till Mamma som fanns till i glädje och sorg!
2014-11-01

  Michaela Dutius
Ett kärleks - ode till en mor som berör
2014-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP