Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGET TORKAR FORTARE ÄN EN TÅR

 

Mekanisk

docka

 

utför

sysslor

 

komplicerad

middag

 

nickar

ler

 

nickar

ler

 

döljer

insidans

kaos

 

tankarna

på dig

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-02 18:55



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken häftig text. Klockren...skickligt skriven:-)
2014-11-04

  Petter Wingren
Förmågan att dölja sitt inre i en yttre social roll kan någon gång vara välgörande men långsiktigt förödande.
2014-11-03

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet! Fångar
detta bra.
2014-11-03

  Lars Hedlin
Berörs inom!
2014-11-03

  Angel of love
Hela din text känns, och en fantastisk stark rubrik.
2014-11-03

  Valter Örn VIP
Kvinnor ställer stora krav på sig, duktig på jobbet, utseende och kläder, perfekt värdinna. Åsidosätter många gånger egna behov.
Bra förmedlat!
2014-11-02

    ej medlem längre
Starka nakna ord.
2014-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Att till synes fungera normalt trots att man tappat kontrollen.
2014-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP