Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom mina ögonlock känner jag sommaren.

Sluter mina ögon.
Värmen kommer över mig, en fluga som surrar längre bort.
Måsarna som skriar borta vid bodarna och cirklar efter fiskarna som leker vid vattenbrynet.
Känner gräset när jag smeker min hand över bädden jag ligger på.
Doften av hav och sommar slår emot mig och min hand får en smekning av dig.
Jag njuter, vi njuter tillsammans av minnet av sommaren på ön.

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 348 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-11-03 10:18



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ljuva minnen att njuta av i vinter!
2014-11-05

  ResenärGenomLivet
Jaa...det är bara att blunda och njuta...
härlig bild med bara fötter...mmm...
2014-11-04

    ej medlem längre
Ljuvliga minnen att gotta sig i:)
2014-11-04

  Ponkla
Härligt skrivet!
2014-11-03

  Glitr
Men ÅÅÅÅ!! Längtar till sommaren!!!
2014-11-03

    ej medlem längre
Härligt att läsa denna när dagen bara varit grå.
Och tillägger bara att bilden är så härlig, så jäkla snyggt med bruna ben och ankelband.:)
Dina vackra fötter?

2014-11-03

  ULJO
sådana minnen vill man kunna ta fram en kall och regnig novemberdag
2014-11-03

    ej medlem längre
Sommarminne... Varmt, skönt, vackert.
2014-11-03

  Maria Sundelin VIP
Fina minnen att ta fram.
Kramar
2014-11-03

    Dan Myrbeck
Tjusigt!

Trevligt med mittencentrering.
2014-11-03

  Lars Hedlin
Låter som ett riktigt fint minne
2014-11-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina sommarminnen att spara i hjärtats innersta!
2014-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Att sparas i minnets arkiv!
2014-11-03

  Connie
Ett eget litet smultronställe att vända få tillbaka till på många sätt!
2014-11-03

  erkki
Sommaren på ön
var underbar och skön
Vi njutit jag och mön
Gud har hörsammat vår bön
:)

2014-11-03

    ej medlem längre
Så fint så!
2014-11-03

  M M Mannheim VIP
Skönt att ha en ö att minnas sommaren om.
2014-11-03

  Ronny Berk
så vackert i bild och text; dofter och njutbara smekningar må väl bevaras i minnesriket; så väl lyckas diktarjaget i sin avsikt att ...
2014-11-03

    Bo Malte
snyggt...
2014-11-03

  louisegirl
Jaa underbara sommar <3
Så fint skrivet!
2014-11-03

    Birgersdotter VIP
Ljuvliga sommarminnen
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love