Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Min gamla dator

  min gamla dator 

  har den tänkt ge upp

  det kommer upp rutor

  med meddelanden

  som jag inte förstår

  jag har försök

  leta efter felet

  någon tekniker är jag inte

                                          

  fick hjälp i går kväll

  att försöka hitta felet                                      

  den personen var lika frågande

  som jag

                                          

  e-posten kan jag inte öppna

   det är inte alls bra

  när jag väntar viktiga meddelanden       

 hit in kommer 

  än så länge

  är ändå inte här så mycket                                        

  så länge problemet inte är löst

  datorn är gamma

   det är säkert dags

  att skaffa en ny

   just nu passar det inte

   jag väntar ett tag

  Kanske det går att rätta till

  annars får jag skaffa en ny

  dator vill jag inte vara utan

 

   anits 3 november 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-03 12:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland så kronglar de mer än vanligt de gamla skorvarna ;)
2014-11-12

  Ljusletaren
Vet att du fick till det ;.)
Vilken underbar bild/kram
2014-11-12

  Bibbi VIP
Hoppas på det bästa.
2014-11-05

  Fem hjärtan VIP
Trist när det inte fungerar .. Min dator har också pajat..:) sköter allt på mobilen nu.. Som ju också är en dator :)
2014-11-05

  ResenärGenomLivet
Jag brukar tänka på hur man klarade sej utan dator förr, men tiderna förändras...jag vill inte heller va utan...
2014-11-04

    ej medlem längre
Här har vi dator fixarfirma som tur är!
2014-11-03

  ULJO
Försök med att formatera om hårddisken. Då blir den som ny igen. Se bara till att spara allt som är viktigt på ett usb minne, som du sedan kan lägga tillbaka i datorn igen
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP