Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Knäpper mina händer



Nu

när du

så ömt

och vackert

har lagt din

Kärlek och Framtid

i mina små händer

så lovar jag dig fina

att jag knäpper mina händer

för gott och håller hårt fast

i det vackraste jag har och

släpper aldrig taget om det...




Fri vers av Eliza-69
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-04 19:02



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Väldigt fin denna !
2014-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker kärleksfull text!
2014-11-05

  Carina Bendix
Bra!
2014-11-05

  anits VIP
Så fint skaldat!
2014-11-05

  ULJO
Underbara tankar du förmedlar
2014-11-04

    ej medlem längre
Den var fin eliza.
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69