Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅTER TILL JORD - haiku

Stillsamma vågor

viskar vemodssång i moll

då sommar begravs




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-08 16:44



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra!
2014-11-10

  Connie
Vemodsvacker, lugn och ro!
2014-11-09

  Petter Wingren
Vågor kan verkligen sjunga i olika tonarter...
2014-11-09

  Lars Hedlin
JA nu i vintervila tills våren kommer igen!
2014-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP