Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mig händer ingenting

Du kom som en metafor

med mig som ett verb runt halsen

för utan mig händer ingenting




Fri vers av Connie
Läst 302 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-11-05 15:51



Bookmark and Share


  erkki
En pensel har målat
En penna har talat
Och canvas sig nålat
En konstnär sig kvalat
:)
2014-11-06

  Peter Olausson VIP
bra!
2014-11-06

    ej medlem längre
Hahaha, fyndiga ord!
2014-11-06

  Lehva VIP
Vilken smart liten text:-)
2014-11-06

  Den gröna tomaten
Kort och gott - bra!
2014-11-05

  Ingrid Trolle
Raska snitt. :)
Mycket bra!
2014-11-05

  Hon kallar sig poet VIP
:) alltid dessa twistningar och klurigheter och ...en slutkläm
2014-11-05

  AstridElisabet
Jättefint och bra skrivet!
2014-11-05

  Staffan Nilsson
Oj! Hisnande fint!
Det är jaget och du som inte kan vara utan varandra - för då är allt tomt.

2014-11-05

    Sefarge VIP
Ursäkta! Utan dig,händer saker!
Men med dig händer andra ting.
Tur att Du finns.Som med oss
andra,för vad skulle annars
Finnas.Utan oss?
Tack för dina förundrande
Tankebanor!




2014-11-05

    AgnesKenshin
så fint skrivit! bara titeln är så poetiskt att jag nästan döööör. (nä jag är INTE överdramatisk nu) :)
2014-11-05

  ULJO
Väl förmedlat
2014-11-05

  Angel of love
Helt fantastisk skrivet.
2014-11-05

  Solitaire VIP
Ah, sätter igång massor av spännande tankar!
Ja du är allt ett riktigt verb, du.
Men kom ihåg att vara subjekt också, inte bara predikat.
(Och för jösse namn, inte objekt...)
2014-11-05

    ej medlem längre
Men med dig händer det tydligen saker, ständigt i farten...
2014-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2014-11-05

  Valter Örn VIP
Idén kom i form av en metafor och du hängde en text på den, annars hade det inte blivit någon text.
Det gjorde du rätt i!
2014-11-05

  Lars Hedlin
Oj ..bra och stark denna!
2014-11-05

    Dan Myrbeck
Ett bra adjektiv och substantiv i följd är:

Snabba versfötter


2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie