Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken


Naken inför dig

sittandes

ståendes

liggandes

jag är tillgänglig när som

naken för dig

så säg mig älskling

vart och när

vill du ha mig


NAKEN




Fri vers av Eliza-69
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-05 17:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
<3
2014-11-05

  Oscar E Quinn
Bra där ;) Naket är fint..
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69