Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mår så bra


när jag

ser på dig

tar på dig

får känna

din närvaro

låt mig alltid få

känna lyckoruset


Mår så bra med dig











Fri vers av Eliza-69
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-06 12:58



Bookmark and Share


  ULJO
Gott att höra
2014-11-06

    ej medlem längre
<3 Härligt <3
2014-11-06

  Rozsi.kovacs

du befinner dig i lyckorus härligt
2014-11-06

    ej medlem längre
Man mår bra av att läsa dina lyckoord!
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69