Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död 2



Jag föreställer mig döden
likt natten
en kall hand
om axeln
och en viskande röst
det finns ingen tröst
och i den mörka jorden
väntar masken




Fri vers av Harry Harakka
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-06 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harry Harakka
Harry Harakka