Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppdaterad text


Uppfyllelse

Drömmar kan gå i uppfyllelse

trots att jag egentligen aldrig haft några

Så för mig varsamt över drömmarnas sköra bro

Men då måste du hålla andan och kärleken inte brista 

min bro bär endast lätta drömmar




Fri vers av Connie
Läst 322 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-11-06 19:44



Bookmark and Share


  erkki
Drömlikt om en önskedröm. Den om kärleken. Den äkta. Välgigt betagande.
2014-11-08

    ej medlem längre
Detta var så väldigt fint skrivet!
2014-11-08

  Ingrid Trolle
Bro över mörka vatten.
Känsligt och fint
2014-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert och med hopp...fint...
2014-11-07

    Dan Myrbeck
Vacker, tänkvärd.
2014-11-07

  Lars Hedlin
Drömmarna är oerhört viktiga!
2014-11-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint som lätta moln diktar du om dina drömmar.
2014-11-07

  Marita Ohlquist VIP
"Drömmarnas sköra bro"

Bära eller brista?
2014-11-07

  Chawa VIP
Din ändring fick texten att lyfta. Nu blev den din helt och hållet. Mjukt i tacksamhet må du vandra...!
2014-11-07

  Johan Strömstedt
Det är bra gjort att få till en text på drömmar som kanske inte finns. Här finns heller inga överord, du är varsam med dem.
2014-11-06

  Angel of love
Väldigt fint skrivet.
2014-11-06

  Chawa VIP
Roligt när drömmar går i uppfyllelse!

Kanske blev du inspirerad av William Butler Yeats dikt "Aedh wishes for the Cloths of Heaven" när du skrev din fina dikt. De två sista raderna är i alla fall igenkännande lika...

2014-11-06

  ULJO
superbra skrivet
2014-11-06

  M M Mannheim VIP
Jag lyssnar på ditt bedjande och smeker över dina drömmar med mina bara fötter.
2014-11-06

    AgnesKenshin
fin!
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie