Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kofferten från 30-talet.

 

 

 

Kofferten från 30-talet var framtidspackad.
In i ovissheten kastade vi oss.
Skapade nya minnen.
Skapade ny dåtid. 
Skapade livet.
En framtid.

 




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-06 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape