Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄNGSLAD

 

Fjäderlätt

dansar

fingrar

oblygt

genom hudens

landskap

 

mellan

kullar

och vikar

där du

är fängslad

 

snart befriad




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-11-08 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert..
2014-11-10

  Petter Wingren
Sparsmakat och generöst
2014-11-09

  Lars Hedlin
Mjuka smekningar i kropp och själ ;)
2014-11-08

  Valter Örn VIP
Genialt beskrivande text!
2014-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
2014-11-08

    ej medlem längre
Mycket sensuellt !
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP